Hrvatska rasvjeta

Made in Croatia

Naši proizvodi u cijelosti se proizvode u našim pogonima što je u današnje vrijeme rijetkost u Hrvatskoj ali i u regiji, čime možemo jamčiti vrhunsku kvalitetu naših proizvoda. Osobiti naglasak je stavljen na dizajn i završnu obradu naših proizvoda.

Fleksibilnost

Fleksibilnost

Na zahtjev klijenata u mogućnosti smo izraditi mnoge preinake na postojećim proizvodima ili proizvesti novi proizvod kako bismo mogli zadovoljiti specifične potrebe naših partnera. U kratkom roku u stanju smo izraditi zahtjevne konstrukcije i prototipove novih proizvoda.

Tehnologija

Tehnologija

U našem proizvodnom parku imamo kompletno zaokružen ciklus obrade kako lima tako i aluminija koji uključuje više numerički upravljanih (CNC) strojeva pa sve do vlastite farbaone.

Arhitektonska rasvjeta

Arhitektonska rasvjeta

Arhitektonska rasvjeta danas je osnovna odrednica budućeg razvoja proizvodnje tvrtke Inea. Učinjeni su golemi napori u razvoju novih i prepoznatljivih rasvjetnih tijela koji nas svrstavaju uz bok mnogim europskim proizvođačima rasvjete. Također uz suradnju s mnogobrojnim arhitektonskim uredima i prema njihovim specifičnim zahtjevima ili tek smjernicama svakodnevno unapređujemo dizajn naše rasvjete po pitanju izgleda, performansi i učinkovitosti.

LED rasvjeta

LED rasvjeta

LED rasvjeta danas je prisutna na skoro svakom koraku i to u mnogim oblicima, pa tako i kod nas. Umalo sva rasvjeta razvijena kroz povijest tvrtke i apsolutno sva novo razvijena rasvjeta dostupna je i u LED izvedbi. Osim što nudimo rasvjetna tijela u LED varijanti, pružamo i mogućnost izračuna uštede prilikom novih investicija ili zamjene rasvjete. Na taj način pomažemo klijentu da sa stopostotnom sigurnošću može donijeti odluku o tome da li i u kojoj širini ulaziti u novu investiciju.

© 2020 INEA | Arhitektonska rasvjeta | LED rasvjeta